HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Vueling utökar på Arlanda och Landvetter – lanserar två nya direktlinjer från Sverige till Paris

Det spanska lågprisbolaget Vueling kompletterar linjeutbudet mellan Sverige och Frankrike och lanserar två nya direktlinjer från Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter till den franska huvudstaden Paris i november.

Spanska Vueling Airlines, som är en del av International Airlines Group (IAG), utökar linjeutbudet på Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter med ytterligare en linje och lanserar direkttrafik till Paris Orly Airport. De nya linjerna kommer att komplettera det befintliga utbudet från Sverige och göra den franska huvudstaden ännu mer lättillgänglig.

Från Stockholm Arlanda kan man i dagsläget flyga till Paris-Charles de Gaulle och från den 21 oktober också till Paris Orly.

Från Göteborg Landvetter kan man i dagsläget flyga direkt till Paris-Charles de Gaulle, och den nya linjen till Paris Orly erbjuder nu de västsvenska resenärerna ett lågkostnads alternativ.

Flygplatsen Paris-Orly ligger i södra Paris, med endast knappt 20 km avstånd till centrala Paris. Paris är en av svenskarnas absoluta favoritresmål och trafiken har haft en stabil tillväxt under flera år före pandemin från både Stockholm och Göteborg.

Majoriteteten av resenärerna var då turister som stannade i Paris, men en betydande andel transfererade och reste vidare. Det bor omkring 30 000 utlandssvenskar i staden med omnejd. En stor del av resenärerna var internationella resenärer, icke bosatta i Sverige. Både Stockholm och Göteborg är populära turistdestinationer för franska besökare.

Den 3 november startar den nya direktlinjen Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Paris Orly Airport (ORY), med tre avgångar i veckan på måndagar, onsdagar och lördagar med flygplanstypen A321.

Den 5 november startar den nya direktlinjen Göteborg Landvetter Airport (GOT) – Paris Orly Airport (ORY). Tidtabellen erbjuder goda möjligheter till weekendresor med två avgångar i veckan på måndagar och fredagar med flygplanstypen A321.

Vueling Airlines har varit verksamt i Sverige sedan 2012 och erbjuder för närvarande daglig non-stop service till Barcelona från Arlanda, och två veckovisa avgångar från Landvetter. 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap