HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Booking.com presenterar mottagarna av Traveller Review Awards 2023 och världens mest välkomnande platser

Rekordmånga reseleverantörer blir uppmärksammade för sin gästfrihet med en Traveller Review Award 2023, totalt 1,36 miljoner varav 4009 i Sverige.

För sjätte året i rad är lägenheter (629 421) den boendetyp som får flest utmärkelser globalt sett, medan det i Sverige är semesterhus som fått flest utmärkelser (933), följt av hotell (726) och lägenheter (645).

Nästan vart tionde boende världen över som tilldelas utmärkelsen har även fått ett erkännande i form av symbolen "Hållbart val" för sina insatser att driva en mer hållbar verksamhet.

Polignano a Mare i Italien debuterar på listan och tar samtidigt förstaplatsen på årets lista över världens mest välkomnande destinationer. La Rioja i Spanien, som också är ny på listan, utnämns till den mest välkomnande regionen i världen 2023.

Resandet fortsätter att vara på uppgång i de flesta delarna av världen.

Vid den elfte upplagan av Booking.coms årliga Traveller Review Awards får reseleverantörer från 220 länder och områden erkännande för enastående service och gästfrihet under det gångna året. Baserat på fler än 240 miljoner verifierade gästrecensioner på Booking.com får 1 364 415 boendepartners, 230 hyrbilsleverantörer och 58 flygtaxileverantörer ta emot en Traveller Review Award 2023. Italien ligger återigen i täten 2023 med totalt 170 638 utmärkelser till boenden, följt av Spanien (108 217), Frankrike (103 365), Tyskland (76 479), Kroatien (64 206), Polen (60 721), Storbritannien (60 697), Grekland (54 473), Brasilien (53 658) och USA (46 839).

Semesterhus har fått flest utmärkelser i Sverige

Den boendetyp som har fått flest utmärkelser globalt sett – lägenheter – kammar hem förstaplatsen för sjätte året i rad, med totalt 629 421 partners som uppmärksammas för sina insatser i 2023 års upplaga av Traveller Review Awards. Ser vi till Sverige är det semesterhus (933) som har fått flest utmärkelser, följt av hotell (726), lägenheter (645), bed & breakfast-boenden (497) och vandrarhem (184). När det kommer till unika boenden har Sverige totalt 2882 hus, lägenheter och andra unika ställen att bo på som får utmärkelsen 2023.

En mer hållbar reseupplevelse

Nästan en av tio prismottagare i boendekategorin runt om i världen (122 095) har också tilldelats symbolen "Hållbart val” för sina insatser att driva en mer hållbar verksamhet. Faktum är att boenden som deltar i Booking.coms hållbarhetsprogram hade tre gånger så stor chans att få en Traveller Review Award 2023 jämfört med boenden som inte tilldelats symbolen ”Hållbart val”. Hotell var den boendetyp med störst andel Hållbart val-symboler som fick ta emot en Traveller Review Award 2023 (15 %).

Christin Schmidt, Regional Manager Nordics på Booking.com, säger: "Det är den där personliga känslan för detaljer vid incheckning, eller tips på hur man kan uppleva resmålet som lokalbefolkningen, som visar hur våra partners gör det där lilla extra för att hjälpa resenärer på så många olika sätt varje dag. Traveller Review Award-utmärkelserna är vårt sätt att tacka dem för att de på ett dedikerat sätt får alla att känna sig välkomna och för att de anstränger sig extra mycket för att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder. Det kan handla om allt från att en taxiförare ger ett trevligt bemötande på flygplatsen till att lägga en liten personlig hälsning på gästernas rum – våra passionerade partners hjälper verkligen till att göra varje resa extra speciell."

Världens mest välkomnande platser 2023

Årets mest välkomnande platser finns på fem olika kontinenter och bjuder bland annat på dolda kustpärlor och lantliga resmål med hisnande vacker natur – och även en livlig latinamerikansk metropol. De har alla utsetts baserat på andelen boenden som fått ta emot en Traveller Review Award 2023* och kan ge även den mest erfarna resenären inspiration för framtida resor.

Världens mest välkomnande destinationer 2023

Polignano a Mare, Italien
Hualien City, Taiwan
San Sebastián, Spanien
Dresden, Tyskland
Klaipėda, Litauen
York, Storbritannien
Ushuaia, Argentina
Porto De Galinhas, Brasilien
Mexico City, Mexiko
Gold Coast, Australien
 

Världens mest välkomnande regioner 2023

La Rioja, Spanien
Epirus, Grekland
Oberösterreich, Österrike
County Down, Storbritannien
Mureş, Rumänien
Marlborough, Nya Zeeland
Ninh Bình, Vietnam
Limón, Costa Rica
Newfoundland and Labrador, Kanada
North Dakota, USA



 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap