HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

BOOKING.COM AVSLÖJAR HUR SPORT PÅVERKAR RESANDET UNDER 2020

UEFA EURO 2020™ går av stapeln till sommaren och nästan hälften (49 %) av världens sportentusiaster uppger att de hellre åker och ser lagen spela på plats under 2020 än åker på semester med familjen.

En fjärdedel (26 %) säger att de skulle lägga mindre pengar på sitt barns eller sin partners födelsedagspresent än vad de skulle lägga på en resa till ett större sportevenemang.

Enligt Booking.com ökar antalet sökningar efter boende i städer som kommer att agera värd för UEFA EURO 2020™, något som tyder på att fansen vill se matcherna live.

Sökningar på boende i värdstäder inför UEFA EURO 2020™var 43 % högre i januari jämfört med samma period förra året.

2020 bjuder på ett stort antal större sportevenemang, vilket pekar på att det kommer att bli ett fantastiskt år för sportentusiaster världen över. Utöver 12 europeiska städer som kommer att agera värd för UEFA EURO 2020™ spelas cricketmästerskapet ”ICC T20 World Cups” i Australien i år, och även Japan kommer att anordna ett stort internationellt sportevenemang.

Med ett så stort utbud av sportevenemang kommer supportrar från hela världen att göra vad som än krävs för att uppleva detta på plats. Med en vision om att göra det lättare för alla att uppleva världen avslöjar Booking.com, officiell partner med UEFA EURO 2020™ för boende och sevärdheter, hur långt fansen är beredda att gå för att följa sina lag på plats och för att inte missa något historiskt sportögonblick.

Världens sportentusiaster är beredda att göra allt de kan för att se lagen spela på plats En undersökning som utfördes av Booking.com på 29 marknader bland fler än 19 000 fotbollsfans visar att nästan hälften av dem (49 %) hellre skulle åka och se lagen spela på plats under 2020 än att åka på semester med familjen*. Motsvarande siffra bland svenska idrottsfans är 44 %.

När det handlar om prioriteter här i livet ligger planering och bokning av sportresor högt upp på listan – 43 % av sportentusiasterna världen över (29 % svenskar) sparar pengar för att åka och se sitt favoritlag eller sin favoritidrottare. Över en fjärdedel (26 %) uppger att de till och med är villiga att lägga mindre pengar på sitt barns eller sin partners födelsedagspresent än vad de skulle lägga på en resa till ett större sportevenemang. Motsvarande siffra bland svenskar är endast 14%.

Sportentusiaster förverkligar sina drömmar Det har även visat sig att nästan två tredjedelar (63 %) av idrottsfansen världen över och 55 % av svenska idrottsfansfans är väldigt måna om att åka till ett sportevenemang eftersom de inte vill riskera att missa ett historisk ögonblick. 73 % av idrottsfansen världen över och 70 % av svenska idrottsfans uppger att de vill uppleva atmosfären i sportarenan.

Att se fotbolls-EM på plats är särskilt viktigt för ett stort antal av världens fotbollssupportrar. Nästan en tredjedel (30 %) säger att det här är något som de vill uppleva åtminstone en gång i livet. Motsvarande siffra för svenska fotbollssupportrar är 23 %.

Och det ser ut som om fansens drömmar om att uppleva viktiga sportögonblick genom att närvara vid sportevenemang håller på att bli verklighet. Booking.com uppger att sökningar efter boende med incheckning mellan den 12 juni och 12 juli i de städer där fotbolls-EM spelas 2020, ökade med 43 % under januari månad jämfört med samma period förra året.**

Den största ökningen bland värdstäderna syntes i Bukarest, Baku och Bilbao med 150 % vardera jämfört med året innan.

Och när det gäller att ordna resor till UEFA EURO 2020™, verkar det som om fans från Storbritannien, Ryssland och Tyskland är de mest organiserade, eftersom de toppar listan över nationaliteter som söker efter boende i de olika värdstäderna. I Sverige ökade boendesökningar i värdstäderna med 190 % jämfört med samma tid föregående år.

Kommentar från Arjan Dijk, Senior Vice President och Chief Marketing Officer på Booking.com: ”Det går inte att förneka att sportevenemang har stort inflytande på vart man väljer att resa. 2020 är ett stort år för sport, inte minst på grund av fotbolls-EM. Fansen vill till varje pris närvara vid dessa evenemang och vi hjälper dem mer än gärna att uppleva dessa fantastiska ögonblick på plats. Att samarbeta med UEFA™ ger oss en otrolig möjlighet att hjälpa fans få den bästa upplevelsen när de reser till detta stora mästerskap.”

Missa inga minnesvärda sportögonblick

UEFA EURO™ har under åren bjudit på många historiska sportögonblick och Booking.coms ambassadör David Villa har delat med sig av sina favoriter. Guldsko-vinnaren från UEFA EURO 2008™ har fått möjlighet att återskapa de bästa ögonblicken, allt från otroliga skott till sista minuten-mål, för att bygga upp förväntningarna inför sommarens stora händelse.

David Villa säger: ”Det är ett fantastiskt år för sport och jag ser fram emot att uppleva atmosfären live på UEFA EURO 2020™, och vara med om många fler otroliga ögonblick! Med tanke på den höga kvalitén på spelet i år kan detta bli ett av de bästa internationella mästerskapen nånsin. Och för fansen är det en fantastisk möjlighet att kunna resa dit och vara en del av det.”

*Undersökningen beställdes av Booking.com och utfördes oberoende bland 19 392 fotbollsfans över 18 år från 29 marknader (inklusive ca 900 personer vardera från Australien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Japan, Kina, Brasilien, Indien, USA, Storbritannien, Ryssland, Indonesien och Colombia, samt ca 400 personer vardera från Nya Zeeland, Thailand, Argentina, Belgien, Kanada, Danmark, Hongkong, Kroatien, Taiwan, Mexiko, Nederländerna, Sverige, Singapore och Israel och Sydkorea). Undersökningen genomfördes mellan 8 augusti och 2 september 2019.

**Booking.com jämförde antalet sökningar för medverkande länder i januari 2020 för vistelser under UEFA EURO 2020™ (12 juni–12 juli 2020) med antalet sökningar för samma veckor och resmål under januari 2019.


 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap