HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Ticket blir återförsäljare till Solresor

Solresor är ett välkänt varumärke i resebranschen. Nu gör varumärket entré hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. Det innebär att ressugna svenskar enkelt kan hitta prisvärda resor till populära sol- & baddestinationer hos Sveriges största privatresebyråkedja.

Genom samarbetet ökar Solresor sin lokala närvaro på flera orter runtom i landet. Ticket får samtidigt tillgång till en breddad portfölj av resor till populära destinationer som Azorerna, Kanarieöarna och Madeira; såväl som många klassiska resmål i och runt Medelhavet. Totalt erbjuds 60 destinationer till 15 länder.

Solresor grundades 1989 och blev snabbt en favorit hos svenska semesterfirare, och kunde även bokas i Tickets butiker fram till 2016 innan företagen gick skilda vägar. Sedan 2020 är Solresor en del av Rolfs Travel Group där Sveriges största gruppresearrangör Rolfs Flyg & Buss ingår. Huvudkontoret för båda affärsområdena finns i Göteborg.

– Vårt utbud av resmål och hotell växer stadigt och Solresor har som mål att bli en av Sveriges största arrangörer av klassiska sol- och badresor. Jag är oerhört glad att Ticket vill erbjuda Solresor i sitt utbud, säger Emanuel Karlsson, VD för Solresor och Rolfs Flyg & Buss.

Sedan Solresors nystart 2020 som svenskägd researrangör har försäljningen varit begränsad till digitala försäljningskanaler. Genom samarbetet med Ticket blir utbudet av resor också tillgängligt i fler kanaler med möjlighet till trygg bokning av resor över disk hos en lokal Ticket-butik.

Från och med nu finns Solresors nya inspirationsmagasin ”Solenergi 2023” att hämta hos samtliga Ticket-butiker i landet.

– Det är jättekul att återigen kunna erbjuda Solresor till våra kunder, och vi är övertygade om att det kommer vara ett mycket uppskattat komplement till vårt utbud. Vi är även glada över att kunna bredda vårt samarbete med Rolfs Flyg & Buss till att nu omfatta både gruppresor och sol- och badresor, säger Mirja Epäilys, produktchef på Ticket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap