HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Holistisk träning – utforska årets träningstrend på semestern

Under inledningen av det nya året vill många svenskar ta tag i sitt välmående, samtidigt som det finns en önskan att ladda batterierna på soligare breddgrader. I takt med att det nya decenniet står redo i startgropen ser de stora träningstrenderna ut att innefatta ett större fokus på den inre hälsan, där harmoni mellan kropp och knopp är vägen mot ökat välbefinnande. Hotell- och resesöksajten momondo.se listar en rad olika tips för dig som vill utforska den holistiska helhetsträningen under semestern.

Medan de senaste åren har präglats av trender som uppmuntrar till högintensiv träning där pulsen förväntas skjuta i taket bjuder det nya decenniet in till att inkludera såväl psykisk och fysisk träning i vardagen, aspekter som ofta fungerar att kombinera och det finns en rad möjligheter att utforska detta under semestern.

– Att åka på resor där lata semesterdagar kan kombineras med träningsaktiviteter är något som visat sig populärt under de senaste åren. Drygt 20 procent av svenskarna planerade exempelvis en yoga-resa under 2019, säger Lasse Skole Hansen, talesperson för momondo.

Naturnära mindfulness
Tänk dig att börja dagen med en härlig vandring upp till en solig bergstopp där en stunds meditation väntar. Mindfulness väntas bli ett fortsatt viktigt begrepp under 2020 och allt fler arrangörer anordnar resor till naturnära destinationer som fokuserar på det själsliga välmåendet i ett lugnare tempo. Aktiviteter som yoga och meditation kombineras med inspirerande föreläsningar som stärker dig även efter semestern. Denna typen av resor finns att tillgå både inom Sverige såväl som kring Medelhavet och dess varma vindar.

Boutiquegym runt om i Europa
För dig som är intresserad av att upptäcka nya, spännande träningsformer är den senaste tidens trend Boutique fitness något utöver det vanliga. Konceptet som stämmer från trendkänsliga Los Angeles syftar till att personifiera träning i unika, mer nischade lokaler som erbjuder en helhetsservice.

Boutique gymmen har således blivit en tydlig markör i urbana miljöer, inte minst flera av de europeiska storstäderna. I städer som Amsterdam, Barcelona och inte minst Stockholm erbjuds aktiviteter som stärker såväl den fysiska som den psykiska hälsan. Detta genom träningspass på studsmatta eller ett avslappnande yogapass i en mysig studio, med efterföljande grön juice och avkopplande massage.

Personlig träning i grupper
De klassiska PT-passen fräschas upp inför 2020, genom personlig träning i mindre grupper. Träningen anpassas efter individens egna förmåga samtidigt som den genererar en större möjlighet för pepp, inspiration och motivation genom ett större socialt sammanhang. Denna typ av träningsresa är utmärkt för den som söker en balans mellan egentid och socialt umgänge, mellan träningspassen finns det gott om tid att koppla av och njuta. Idag finns det en mängd olika arrangörer som anordnar resor till solsäkra destinationer som Grekland, Portugal och Kroatien.

Hälsocoaching i retreatmiljö
Att åka på retreat har varit populärt några år och perfekt för dig som vill glömma vardagens stress och istället fokusera på dig själv. Något som spås bli ännu mer populärt under 2020 är hälsocoachning – där du kan nyansera din semester med fysiska träningsaktiviteter som simning eller löpning samtidigt som du får hjälp och inspiration att göra livsstilsförändringar. Här är det du som står i fokus och du får även hjälp och guidning hur du kan fortsätta med din träning efter semestern.


 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap