HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

TUI lanserar nästa vinters program

Hela TUI:s nästa vinters program redan lanserat efter stort intresse

Zanzibar

Som en konsekvens av en ökad efterfrågan öppnade TUI upp för bokningar av utvalda resor till nästa vinter redan under mitten av oktober. Betydligt tidigare än ett normalt år. Nu är hela vinterprogrammet uppe till försäljning. Störst intresse är det för Thailandsresor men även nyheten Zanzibar ser ut att bli nästa vinters stora hit. Många längtar efter exotiska destinationer och även en stärkt krona spelar roll när man bokar sin resa.

Eftersom efterfrågan visade på att kunder redan är redo att boka sin resa för nästa vinter redan nu beslutade TUI att lansera sitt vinterprogram för vintersäsongen 2021-2022 tidigare än normalt. En ökad optimism för framtiden i kombination med begränsad möjlighet att resa under den nuvarande vintern driver bokningar långt fram i tiden.

”Vi ser ett stort intresse boka semester nästa vinter. Vi vill visa upp hela vår katalog för nästa vinter redan nu, så att våra kunder kan drömma sig bort och börja planera. Därför har vi beslutat att starta vårt fullständiga charterprogram för nästa vinter tidigare i år. Säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Den senaste veckan har 50 procent fler bokat resor än under samma vecka förra året. Tittar man på destinationer som Thailand har den bokats 200 procent än samma vecka förra året och är nu upp 100 procent totalt i antal bokningar för nästa vinter jämfört med förra året. Även en stärkt krona spelar in, en resa till Thailand är ungefär 1000 svenska kronor billigare, per person, än för ett år sedan.

Zanzibar nästa års stora nyhet

Förra året lanserades direktflyg med charter till Zanzibar, men strax efter tvingades lanseringen skjutas på framtiden som en konsekvens av pandemin. Nästa vinter är dock Zanzibar återigen en del av TUIs vinterprogram, med direktflyg med Dreamliner och fantastiska hotell för alla smaker.

”Förra året var vi glada över att inkludera Zanzibar i vårt program som en spännande och ny destination. Allt var klart och vi såg stort intresse bland våra kunder. Pandemin tvingade oss att skjuta på lanseringen men nästa vinter blir det äntligen av, fortsätter Tommy Serban.

Bland annat finns Lanzarote, Gran Canaria, Teneriffa, Phuket, Krabi, Mexiko, Zanzibar, Egypten och Kap Verde i TUIs portfölj för nästa vinters charterprogram.

Paketresor populära efter kriser

Paketresor där researrangören har kontroll och ansvar för hela resan, oavsett om du reser med charterflyg eller med ett annat flygbolag via en paketresearrangör, ser ut att bli än mer populärt efter pandemin. Säkerhet och trygghet på resan sticker ut som trend i kundundersökningar.

”En naturlig reaktion på en kris är att leta efter ett tryggt och säkert sätt att resa på. Vi såg samma reaktion med en kraftigt ökad efterfrågan på paketresor efter ”askmolnet” 2010 och vi ser liknande mönster redan nu, säger Tommy Serban.


 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2021 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap