HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Planerad seriestart för La Liga och La Liga 2

Den fjärde juli släpptes spelschemat för La Liga och La Liga 2 2019/2020. Tyvärr spelar inget av de kanariska lagen i den spanska högstaligan i höst, utan fortsätter att kämpa i Segunda Division eller La Liga 2. Men det är inte långt över till fastlandet för den som vill titta på de allra bästa lagen och det kommer att finnas både kanariska som skandinaviska spelare i laguppställningarna i höst.(Källa: Unsplash)

Förhandsfavoriterna i La Liga
La Liga är en av världens mest följda fotbollsligor och trycket efter biljetter är stort. Priserna varierar beroende på vilka lag som möter varandra och det rekommenderas att skaffa ett årskort om man vill titta på flera matcher. Biljettpriset för en match mellan Atlético Madrid och Eibar kan ligga på runt 500-600 kronor, medan biljetter till Atlético Madrid mot Real Madrid kan uppgå till över 2300 kronor. Spelschemat släpptes den 4 juli och serien startar officiellt den 18 augusti med ett möte mellan just Atlético Madrid, som slutade på en andraplats förra säsongen, och Getafe, som slutade på femteplats. Titelmästarna FC Barcelona spelar sin första match den 25 augusti och möter då Real Betis. Enligt
bet365 odds för betting på fotboll är Lionel Messis klubb förhandsfavoriter att vinna titeln även kommande säsong. Oddsen för det är 1.66.

Duo till Baskien
Transferfönstret är fortfarande öppet och det kan både komma och försvinna spelare. Nyligen blev det känt att två av
Skandinaviens bästa spelare kommer att spela i samma lag nästa säsong. 19-årige Alexander Isak värvades av Real Sociedad från Borussia Dortmund för 100 miljoner kronor. Han kommer nu att bli lagkamrat med Norges Martin Ödegaard, som har lånats ut av Real Madrid. Norrmannen har däremot inte spelat i Madrid-klubben innan utan han har varit utlånad till Hereneveen och Vitesse i Nederländerna. Baskiska Real Sociedad slutade på en nionde plats i La Liga förra året.

Från Teneriffa och Las Palmas
Även om Kanarieöarnas största lag CD Tenerife och UD Las Palmas inte lyckades ta sig till La Liga har några av deras spelare gjort det. Teneriffa-klubbens mittback Jorge Sáenz har köpts av Valencia CF för 2 miljoner euro. Huvudkonkurrenten UD Las Palmas tappar också en mittback då Pedor Bigas köptes tidigare i vår av SD Eibar för 3 miljoner euro.

19 av de 20 lagen som spelar i La Liga kommer från fastlandet men i slutet av juni blev det klart att det sista laget kom från en av de spanska öarna. RCD Mallorca lämnade tredjeligan Segunda Division B 2018 och slutade i år på en femteplats i La Liga 2 och fick chansen att kvala. Efter att ha vunnit mötet mot Deportivo La Coruna med totalt 3-2 stod det klart att de gick upp i La Liga för första gången
sedan 2012. Las Palmas slutade på en tolfteplats i La Liga 2 medan Tenerife hamnade på en 16:e plats.
 (Källa: Unsplash)

La Liga 2-säsongen börjar den 8 augusti, 10 dagar innan högstaligan. Den som tycker att priserna till La Liga-matcherna är lite i det dyraste laget kan utan tvekan välja att gå på La Liga 2-matcherna. Priset är lägre men fotbollen är minst lika spännande och kvalitativ.


 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruzz

  Rosario (El)

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerifee

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap