HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Gran Canaria och Teneriffa i vinterns charterprogram från Jönköping Airport

Charterresorna för vintersäsongen 2021/2023 från Jönköping ligger nu uppe till försäljning. Det planeras för avgångar varje onsdag och torsdag till Gran Canaria samt varannan tisdag till Teneriffa. Säsongen startar 20 oktober och håller på fram till 14 april nästa år.

För genomförandet av programmet står charterarrangörerna TUI och Ving. TUI är ensam arrangör på avgångarna till Teneriffa och onsdagsavgångarna till Gran Canaria. Torsdagsavgångarna till Gran Canaria delas med Ving.

Att det råder ett uppdämt resebehov är helt klart tydligt.

– Alla ska ha möjlighet att flyga direkt till sina drömresemål, oavsett var i landet man bor. Därför är det extra kul för oss att fortsätta att satsa på Jönköping med att lansera nya charterprogram till solen. Efter ett minst sagt speciellt år vill fler än någonsin ge sig ut och resa och vi ser redan nu en kraftig efterfrågan för nästa vinters resor, säger Adam Györki, Kommunikationschef TUI.

Planerar för avgångar redan till sommaren och nästa sommar.

Även om det fortfarande råder viss osäkerhet kring möjligheterna att kunna resa i sommar planerar såväl TUI som Ving för avgångar från Jönköping. TUI erbjuder en serie avgångar till Kreta på torsdagar, mellan 24 juni och 30 september medan Ving flyger till Mallorca på tisdagar mellan 22 juni och 3 augusti.

– Längtan efter att få upptäcka världen och resa igen är stor. Vi är därför väldigt glada över att vi kan återuppta trafiken från Jönköping Airport i sommar och erbjuda resor till en av våra mest populära Medelhavsdestinationer. Vi kan redan nu även ge glädjande besked inför nästa sommar. I år har vi släppt sommarresorna tidigare än normalt då vi ser en ökad efterfrågan i vår försäljning på resor både i närtid och längre fram. Till nästa sommar finns resor bokningsbara till Mallorca från Jönköping under perioden 26 april-2 augusti, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.

För Jönköping Airport blir avgångarna de första med passagerare på över ett år. Senast ett charterflyg avgick från Jönköping var i mars 2020. Under det gångna året har det annars uteslutande handlat om fraktflyg och samhällsnyttiga transporter. Det är med andra ord en efterlängtad återkomst för flygplatsen.

– Vi ser verkligen fram emot att åter få välkomna charterresenärerna till Jönköping. Vi vet att det är populärt i hela vår region att kunna resa smidigt och enkelt från vår flygplats. Att charterarrangörerna fortsätter att satsa på Jönköping är mycket glädjande och att vi till hösten ser ut att kunna vara tillbaka på normala nivåer igen känns väldigt hoppfullt, säger Henrik Älverdal, Marknadschef för Jönköping Airport.

Precis som Ving har TUI också släppt upp sina första avgångar till försäljning från Jönköping nästa sommar. Det är Kreta som återkommer i programmet med avgång torsdagar från 12 maj till 29 september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap