HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Iberostarhotell framröstade som Spaniens Topp Tre All Inclusive-Resorts

Iberostar Anthelia har mottagit Trip Advisors “Travellerers Choice Award” för Bästa All Inclusive-hotell i Spanien. Iberostar Royal Andalus och Iberostar Lanzarote Park ligger tätt efter på en andra och tredjeplats i samma kategori. Med sex hotell på Topp Tio-listan, och tack vare de utmärkta omdömen och recensioner som delats av reseportalens miljontals användare, är Iberostar Hotels & Resorts ledaren inom det mycket krävande och konkurrensutsatta All Inclusive-segmentet i Spanien.

När TripAdvisor förra veckan presenterade vinnarna av Travellers’ Choice Awards 2019 var Iberostar Hotels & Resorts återigen ledande inom det Spanska All Inclusive-segmentet. För sjunde året i rad röstades Iberostar Anthelia (Teneriffa) fram som Spaniens bästa All Inclusive-hotell tätt följt av ytterligare två Iberostarhotell på en andra och tredjeplats: Iberostar Royal Andalus (Cadiz) och Iberostar Lanzarote Park (Lanzarote).

-Vi är enormt stolta över att toppa en rankinglista som baseras på användarnas åsikter och recensioner. Vi jobbar hårt för att erbjuda första klassens produkter och service i syfte att garantera den allra bästa upplevelsen, och det är enormt glädjande att våra gäster uppskattar det vi gör. Vi gör stora investeringar för att våra hotell ska nå den allra högsta standard och de här utmärkelserna, som placerar sex av våra hotell på Spaniens Topp Tio-lista, är en återspegling av de ansträngningar vi gör inom detta område, säger Aurelio Vázquez, Iberostar Group’s Chief Operations Officer.

The Travellers’ Choice Awards tilldelas “The best of the best” baserat på service, kvalitet och kundnöjdhet. De prisbelönta hotellen väljs ut i enlighet med kvaliteten och det antal recensioner som delats på TripAdvisor under en 12-månaders period, och ges till de bästa hotellen inom kategorier som ”Romance”, ”Luxury”, ”Family”, ”Bargain” och ”All Inclusive”. De kriterier som inkluderas i gästernas utvärdering innefattar områden som service, gastronomi och personalens bemötande och kunnande.

Iberostar Hotels & Resorts starka position som ledare inom All Inclusive-segmentet förstärks av att ytterligare tre hotell från kedjan är med på TripAdvisors Topp Tio-lista: Iberostar Playa de Muro (Mallorca) på sjunde plats, Iberostar Las Dalias (Costa Adeje, Teneriffa) på åttonde plats samt Iberostar Isla Canela (Playa Punta del Moral, Huelva) på tionde plats.

Iberostar Hotels & Resorts uppskattar att dessa utmärkelser återspeglar gästernas positiva inställning och villighet att ta del av Gruppens åtagande mot ansvarsfull turism. 2018 fortsatte arbetet med hållbarhet genom Iberostars ”Wave of Change-movement” med dess tre huvudkoncept: eliminering av engångsartiklar i plast (samtliga Iberostarhotell kommer att vara plastfria år 2020); en ansvarsfull konsumtion av fisk; samt en omsorg om våra kuster. Detta möjliggörs genom företagets erkända ”standards of excellence”, samt dess pågående innovationsstrategi ämnad att öka värdet på produkter och service.

Iberostar Group är ett till 100% familjeägt spanskt multinationellt företag baserat i Palma de Mallorca (Spanien). Företaget har verkat inom turistsektorn sedan 1956. Med ett försäljningsnätverk i 35 länder och över 28 000 anställda välkomnar Gruppen 8 miljoner gäster årligen. Hotell utgör företagets kärnverksamhet med en portfölj på 120 fyra- och femstjärniga hotell i 18 länder på tre kontinenter. Gruppen är verksam inom ytterligare tre affärsområden: semesterklubben känd som The Club; res- och ”incoming” aktiviteter som drivs av Almundo.com och World to Meet (W2M); samt dess verksamhet inom fastigheter som drivs av Iberostate.

Iberostar Group ägs av familjen Fluxà. Företagets ordförande, Miguel Fluxà Rosselló, är grundare till Gruppens nuvarande hotellverksamhet samt varumärket Iberostar Hotels & Resorts.


  

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap