HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Katalonien och dess enastående golfbanor

Golfklubben PGA Catalunya Resort / ACT

Ta del av en autentisk golfupplevelse i Katalonien. Totalt 40 golfbanor som antingen ligger precis vid Medelhavet eller som är omgivna av berg och natur. Här finns det också bra kommunikationer med Barcelona och de andra katalanska huvudstäderna.

De flesta av dem har tagit emot ett oändligt antal internationella priser, som exempelvis World Golf Awards, som utmärker dem som banor av hög kvalitet för att utöva denna sport. Regionens milda klimat året runt, det varierande landskapet och även anläggningarnas utmärkta tekniska funktioner gör Katalonien till ett idealiskt resmål för att träna om du är professionell golfspelare, eller för att helt enkelt förbättra din drive tillsammans med familj och vänner. De flesta av dessa banor har även en golfskola, 4- eller 5-stjärniga hotell med spa, kvalitetsrestauranger och vackra naturliga omgivningar där du kan njuta av din favoritsport.

Costa Brava: golfarens tillflykt

PGA Catalunya Resort i Valdes de Malavella anses ha en av de bästa banorna i Europa och är en av Spaniens främsta golfklubbar. Den är full av utmaningar för golfspelaren: strategiskt placerade bunkrar och sjöar, en böljande terräng samt en dogleg vid hål 6 där det krävs maximal koncentration. Det finns även två 72-banor, en Stadium Course samt en Tour Course. PGA ger dig möjligheten till en komplett upplevelse, inklusive cykling, tennis och enogastronomi etc.

Klubben Golf d'Aro - Mas Nou i Platja d'Aro finns belägen på en enastående plats. Medan man går mellan hålen kan man njuta av Medelhavsutsikten och även de imponerande bergen som utgör en del av Gavarres naturområde. Golfaren kan även ta del av en annan attraktion: en stor flotta med elfordon och utrustning som går att hyra för alla nivåer.

Om det finns en bana som kännetecknas av teknisk kvalitet så är det Empordà Golf Resort i Gualta där 36 hål kan kombineras till 6 rutter med 18-hålsbanor där det krävs många olika slag och tekniker.

Golf de Pals ligger precis vid havet och är omgiven av en enorm tallskog som är Costa Bravas äldsta. Detta är perfekt både för den som precis har börjat spela golf och även mer avancerade spelare.

Peralada Golf, med sin 18-hålsbana, par 71, utgör den perfekta miljön för att tävla på alla nivåer. Anläggningen har även ett nyrenoverat 5-stjärnigt hotell.

På snabb-greenerna hos golfklubben Torremironas i Figueres kan golfen åtnjutas av spelare med låga och höga handikapp samtidigt som de blickar ut över berget Canigó och Rosbukten. Det finns även ett 4-stjärnigt hotell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap