HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Spela golf i Katalonien alla årstider

Om du verkligen gillar golf kommer Katalonien inte att göra dig besviken eftersom den orografiska variationen tillsammans med medelhavsklimatet gör att du kan spela vid havet eller i den pyreneiska miljön året runt. Det finns golfbanor inom alla turistzoner.

35 minuter från Barcelona ligger Montanyàs golfklubb som finns belägen i Montsenys nationalpark, vilket är ett privilegierat och skyddat område mitt bland skogar, bäckar samt även källor med mineralvatten. Dess bana invigdes 1989 och har designats av walesaren David Thomas som är både golfbanearkitekt och spelare. Banan är 730 meter lång, par 72. Bland anläggningarna har vi själva klubbhuset som finns etablerat i en gammal traditionell bondgård från 1300-talet. En annan sevärdhet är en berömd tusenårig stenek om utnämnts till ett katalanskt naturminne. När det kommer till boende och gastronomi så ligger det i regionen Osona som har biskopsstaden Vic som huvudstad. Det är en historisk zon med intressanta naturliga och kulturella alternativ, samt charmiga byar som Rupit och Priot. Vi har även kloster som Sant Pere de Casserres.

Terramar i Sitges

Väldigt nära Barcelona hittar vi även golfklubben Terramar i Sitges. Där kan man ta ett "golfdop" om man verkligen vill komma igång med den här sporten. Man spelar bara några meter från havet och etablissemanget uppfyller alla hälsoföreskrifter för att erbjuda kunderna total säkerhet.

Golfklubben Lumine på Costa Dorada

Vid Costa Dorada stöter vi på golfklubben Lumine som har tre golfbanor och som var den första klubben i Spanien att erhålla certifikatet International Signature Sanctuary, vilket ges till etablissemang som har uppvisat ett stort intresse för att skydda miljön. Anläggningarna inkluderar en Beach Club med sju pooler och jättegod medelhavsmat.

Golfklubben Empordà - Costa Brava

Bland Costa Bravas banor har golfklubben Empordà gjort om hela sitt utbud: man har förbättrat sina två banor och renoverat sitt hotell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap