HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Nyhet! Charter till Bilbao och Fotbolls-EM - Direkt från Jönköping

Foto: Henric Wauge

Den 15 juni spelar Sverige sin första match i sommarens EM-slutspel i Fotboll. Matchen spelas i Bilbao mot värdnationen Spanien. För den som önskar se dramat på plats finns nu en möjlighet att boka en charterresa direkt från Jönköping Airport.

Initiativtagaren bakom resan är Scandinavian Broker Group Travel & Event AB i samarbete med Gula Väggen AB som erbjuder heltäckande resor och event och är en ofta anlitad partner för skräddarsydda arrangemang. Flyget lyfter från Jönköping lördagen den 13 juni till Santander, ca 1h med buss från Bilbao och tillbaka från Santander tisdagen den 16 juni. Det innebär att man även får en extra dag att tillbringa på till exempel sol och bad.

- Vi vet att intresset för Fotbolls-EM och Svenska landslaget är helt enormt, så att vi från Jönköping Airport kan leverera en sån här julklapp känns otroligt roligt! Det finns inte så många alternativ för den som verkligen vill uppleva stämningen på riktigt nära håll vilket troligen kommer leda till att vi kan attrahera resenärer inom ett ännu större upptagningsområde än vi brukar, säger Henrik Älverdal Marknadschef på Jönköping Airport.

Det fyrstjärniga hotellet som erbjuds heter Hotel Santemar och ligger precis vid havet i Santander. I det stora paketet ingår frukost, transferbuss till och från flygplatsen samt till och från arenan på matchdagen. Resan sker i samarbete med den svenska supporterorganisationen Gula Väggen, som bjuder in till festlig uppladdning inför matchen i såväl Santander 13 och 14 juni som i Bilbao på matchdagen.

Mer än bara fotboll

Man behöver inte vara fotbollsfantast för att åka med. Bilbao har massa spännande saker att erbjuda. Utöver sköna stränder det världsberömda Guggenheimmuséet och La Ribera, en av Spaniens största matmarknader. Så för den som bara vill boka en flygstol går det lika bra.

Resan riktar sig till såväl företag som privatpersoner. Antalet platser är begränsat så det gäller att skynda sig och boka. För mer information hänvisas till jonkopingairport.se alternativt sbgtravelevent.se. 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap