HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Swedavias trafikstatistik för januari 2021

Under januari månad flög 342 000 resenärer via Swedavias tio flygplatser, en minskning med 87 procent jämfört med januari förra året då Swedavia hade 2 670 000 resenärer. Flygresandet i januari var fortsatt mycket starkt präglat av pandemin och nya reserestriktioner. Trots pågående vaccininsatser förväntas flygresandet vara starkt begränsat under de kommande månaderna.

- Januari är den elfte månaden i rad med en kraftigt negativ påverkan av pandemin på flygresandet, som fortfarande är på historiskt låga nivåer. Smittspridningen och reserestriktioner har återigen ökat både i Sverige och vår omvärld, vilket medför en ny nedåtgående trend för flygresandet i början av året, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

- Vår bedömning är därför att efterfrågan kommer att vara fortsatt kraftigt begränsad under de kommande månaderna. De vaccininsatser som nu genomförs är helt avgörande för att världen ska öppna upp igen, men också för en återhämtning av flygresandet och vår möjlighet till att mötas och träffas igen, säger Jonas Abrahamsson.

Av de totalt 342 000 resenärerna under januari var 222 000 utrikesresenärer, en minskning med 88 procent jämfört med januari i fjol då 1 813 000 resenärer reste utrikes. Inrikesresandet minskade med 86 procent till 120 000 resenärer jämfört med januari förra året då antalet inrikesresenärer var 857 000.

På Sveriges största flygplats, Stockholm Arlanda Airport, minskade flygresandet med 86 procent till 229 000 i januari jämfört med samma månad i fjol. Utrikesresandet minskade med 88 procent till 168 000 resenärer, medan inrikesresandet minskade i mindre omfattning, med 82 procent till 61 000 resenärer.

På Göteborg Landvetter Airport minskade flygresandet med 89 procent till 47 000 resenärer under januari. Utrikesresandet minskade under denna period med 89 procent medan inrikesresandet minskade med 90 procent.

Bromma Stockholm Airport var den flygplats som fortsatte att visa på den största minskningen även under början av 2021, med en minskning på 98 procent.

På Swedavias sju regionala flygplatser minskade antalet resenärer mellan 71 procent och 94 procent till 62 000 resenärer under januari. Kiruna Airport och Luleå Airport är fortsatt de flygplatser som klarar sig bäst även under januari månad, med en minskning på 71 procent respektive 79 procent.

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2021 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap