HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Canary Islands Tourism storsatsar på 18 nya internationella flyglinjer till Kanarieöarna

I vinter stärks flygförbindelserna till Kanarieöarna med 18 nya internationella flyglinjer från Europa. För att stödja den stora lanseringen och flygbolagen väljer den kanariska turistorganisationen Canary Islands Tourism bidra med uppemot 200.000 euro per flyglinje. Kanarieöarnas minister för turism, industri och handel, Yaiza Castilla, presenterar storsatsningen av 18 nya flygförbindelser mellan Europa och den populära turistdestinationen La Palma. Det offentliga Canary Islands Tourism väljer att gå in och stötta flygbolagen med uppemot 200 000 euro per nyinrättad flyglinje, vars försäljning kommer att stärkas genom flera marknadsföringskampanjer.

Under sommaren minskade La Palmas förbindelser med utlandet med 16,8 procent – en minskning som befaras fortsätta till vintern.

”Nu är det dags att prioritera förbindelserna mellan La Palma och de europeiska marknaderna – vi behöver de utländska besökarna. Vi har prioriterat förbindelser med städer som inte redan har flyglinjer till Kanarieöarna men som tillhör våra viktigaste marknader och som tidigare har haft förbindelser med La Palma, vilket kommer att underlätta återhämtningen”, förklarar Yaiza Castilla.

De utvalda linjerna förbinder Kanarieön La Palma med Sverige, Danmark, Norge, Finland, Österrike, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien och Storbritannien. Hittills har totalt 202 företag anslutit sig till initiativet och över två miljoner euro investerats.

Tillkännagivandet av de nya flyglinjerna, som redan har skickats för offentliggörande i Europeiska unionens officiella tidning (EUT), genomförs inom ramen för Flight Development Fund, som godkänts av Europeiska kommissionen och förvaltas av Canary Islands Tourism.

För att kunna få ekonomiskt stöd måste ett antal krav uppfyllas, bland annat är det uteslutande internationella flyglinjer som är nya för Kanarieön La Palma eller företag som förbinder sig till att driva flyglinjen i minst två år, som kan få sin ansökan godkänd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap