HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Ayoze Perez: Kanarieöarnas (näst) hetaste fotbollsspelare

Med lite mer än 2 000 000 invånare är det inte ofta Kanarieöarna kan skryta med internationellt erkända talanger, framför allt inte inom sport. Fast i skrivande stund är det annorlunda då de Spanska paradisöarna stått bakom inte bara en utan två internationella fotbollssensationer.

Pedro är sedan tidigare ett välkänt namn som spelat för Barcelona och numera Chelsea, och sedan 2014 har Ayoze Perez arbetat hårt för att fylla Pedros skor som anfallare i Newcastle.

Men vem är egentligen Ayoze Perez och vad är hans koppling till Pedro? Låt oss ta en närmare titt.

Ayoze Perez fotbollskarriär

Ayoze Perez är blott 25 år men har redan en imponerande fotbollskarriär bakom sig. Perez är född och uppvuxen på Kanarieöarna och hade sedan tidig ålder ett brinnande intresse för fotboll.

Hans professionella fotbollskarriär inleddes när han värvades av Tenerifes B-lag där han spelade en säsong innan ha fick ansluta sig till A-laget. Under sin tid i Tenerifes spelade Perez 85 matcher under vilka han gjorde totalt 27 mål.

År 2014 fick talangscouter från Premier League upp ögonen för Perez och tillslut var det Newcastle som lyckades lägga vantarna på honom.

I sin första säsong med Newcastle lyckades Perez klämma in sju mål varav ett i sin debutmatch och han har fortsatt briljera sedan dess.
Trots sina framgångar förblir Perez - än så länge - Kanarieöarnas näst mest kända fotbollspelare. Perez har nämligen en bit kvar innan han kan mäta sig med Chelsea-talangen Pedro som tidigare även spelat för Barcelona. Under 2015 rapporterade Expressen omfattande om Barcelona och Chelseas Pedo-affär.

Pedro och Ayoze Perez vänskap trots rivaliteten

Trots den uppenbara rivaliteten mellan Perez och Pedro i engelska Premier League och det faktum att de kommer från rivaliserande lokallag på Kanarieöarna, är de två fotbollsspelarna goda vänner.

Båda spelarna erkänner att det är skönt att kunna dela upplevelsen i England med någon man känner sedan tidigare och enligt egen utsago har de två spelarna hållit kontakten sedan tidigt i karriären.

Gällande rivaliteten är Perez ödmjuk och han tvekar inte att medge att han har en bit kvar i sin karriär innan han kan mäta sig med Pedro. Dessutom insisterar Perez på att han är nöjd med att tituleras som Teneriffas näst mest kända Premier League-export.

Utöver att dela sin härkomst från Kanarieöarna samt en tidig karriär i engelska Premier Leauge, har både Perez och Pedro även spelar i Spaniens nationella U21 lag. Idag är Pedro även en del i Spaniens landslag, något som Perez hoppas han får chansen till snart.

Oavsett vart de två spelarnas fotbollskarriärer kommer ta dem kan vi räkna med att de förblir vänner och att de kommer stötta varandra så gott de kan trots den rådande rivaliteten.

Notera: När Newcastle och Chelsea möttes i en Premier League match häromveckan vann Chelsea med 2-1. Matchen sändes live på bland annat Eurosport och du kan läsa mer om den på deras hemsida.

Newcastles kommande matcher

För den som är intresserad i att att lära sig mer om Perez lysande karriär rekommenderar vi Newcastles kommande matcher där Perez ingår i start 11:an.

Nästa Premier League match som Newcastle spelar är en tung match då de möter Manchester City som är säsongens storfavoriter. På bet365 är sportbetting-oddsen för vem som vinner just nu på 15.00 för Newcastle och 1.16 för Man. City.

 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap